Fra fører til skipper

 Registeringen for dette event er lukket

Kære fører

 

Når du har bestået sejlerskolens førerprøve har du lov til at være skibsfører på en klubbåd. Klubben har tillid til at du i enhver henseende kan tage ansvaret for at den planlagte sørejse gennemføres sikkert, om det så bare er en to-timers hyggetur i Svanemøllebugten, eller du sejler sommertogt rundt om Bornholm.
 
Men føler du dig parat?
 
Klubben udklækker hvert år førere, som aldrig tager springet og melder sig som skipper på weekendture, sommerture, eller andre sejlerarrangementer, som involverer klubbådene.
 
Måske er du en af dem, der egentligt gerne ville, men er usikker på om du nu også kan finde ud af det. Det er fuldt forståeligt, og du er ikke alene.
 
Derfor inviterer klubben nu til temaaften onsdag d. 25. maj kl. 19, hvor vi vil tale om overvejelser, du skal gøre dig i forbindelse med skippertjansen. Vi har også indbudt et "panel" af nye førere, der lige akkurat har haft deres første skippertjans, til at fortælle om hvordan oplevelsen var, hvilke overvejelser de havde gjort, og hvad de lærte. Spørgsmål og diskussion undervejs vil naturligvis være meget velkomne.
 
Formålet er selvfølgelig at flest muligt får realiseret deres drøm om "at føre skib" og at få dem, der egentligt har valgt skippertjansen fra, til at genoverveje. Under alle omstændigheder skal det nok blive sjovt. Det er ikke uden grund at der er en hel genre indenfor fortælling, som hedder "skipperskrøner".
 
Arrangementet er gratis. Klubben sørger for kaffe og kage.
 

Mange hilsner

Skoleudvalget

Tidspunkt
01-08-2022, kl 19:00
Deltagere
Deltagere
2 - Deltager med ledsager 0,00 kr.
  • Registrer deltager