Tilmelding til Sommerens kapsejladstræning 2020

Vi har sat os en målsætning: Vi vil have Danmarks bedste KAP-miljø for voksne sejlere i kølbåd. Vi udbyder derfor kapsejlads for alle, så det er lige meget om du aldrig har sejlet kapsejlads eller om du er garvet og med mange års erfaring.

Vi hjælper dig med at blive en bedre kapsejler. Det er dog et krav, at du ved hvordan man sejler, enten fordi du har deltaget på en sejlerskole og har fået et duelighedsbevis eller fordi du har sejlet siden du var 5 år.

Vi tilbyder sejlads i enten Spækhugger eller J70 hvilket betyder store felter, aktive klasser og masser af dygtige konkurrenter.

Det skal være sjovt at lære og det skal være sjovt at sejle. Derfor lader vi dig bestemme det meste (sammen med dem du sejler med)! 

Sommersæson 2020:

18.4 og 25.4: Forårsklargøring af bådene

30.3: Første sejladsdag.

Vi regner med at vi tager bådene op og foretager en fuld renovering i ugerne 29 og 30 i juli måned (nærmere oplysninger følger). Vær opmærksomme på, at klargøring og løbende vedligehold af bådene er en del af det at være kapsejler – og derfor alles ansvar! Der skal også lyde en kraftig opfordring til at I tilmelder jer så mange stævner som muligt i løbet af sæsonen. Det er her man virkelig oplever det sjove og spændende ved at sejle kapsejlads – Og lige meget hvad der sker og hvilken placering man får, så er læringskurven altid meget stejl! I klubben er vi over en treårig periode i gang med at udvikle vores kapsejladstilbud. Derfor har vi f.eks indført det populære vintertræning. I den kommende sæson vil vi forsøgsvis køre træning hele sæsonen, hvilket betyder at der ikke vil være ferie i juli, men træning for dem der har mulighed for- og lyst til det.

Fordeling af sejldage

Mandag 17.30 - 21: WOW (Women on Water), både i J70 og Spækhugger.

Tirsdag 17.30 - 21: For Ligasejlere og de der skal træne til EM i J70 (og rutine i spækhugger tilmelding på hos Sejlerskolen).

Onsdag 17.30 - 21: Øvede. Onsdagsmatch med træner. Nogle gange sejles der ikke onsdagsmatch, hvis der er behov for at træne specifikke færdigheder.

Torsdag 17.30 - 21: Kapsejladstræning med fokus på boat-handling og grundlæggende kapsejladsteknikker. Her er der en RIB i vandet, og en erfaren sejler ombord på hver båd.

Fredag 16 - …: Selvtræning (Social Sailing, hvor man evt. efterfølgende kan spise sammen ell. lign.)

Når du melder dig til bedes du angive hvilken dag du foretrækker at sejle. Det vil stort set altid være muligt at komme med ud at sejle flere dage om ugen, hvis du ikke kan få træning nok. Dette aftales enten fra gang til gang, men kan også aftales i længere perioder ad gangen. Der kan være hensyn til niveau og andre specifikke ting der gør sig gældende, så man ikke kan komme ud på de ønskede dage, men det oplever vi sjældent. Prisen for at sejle kapsejlads i K.A.S. er 1.800 kr. med det får du deltagelse i stævner, adgang til bådene til træning og fri deltagelse i social sailing om fredagen.

Når du tilmelder dig, skal du også være med til at vedligeholde bådene. Det er obligatorisk at deltage i to dages bådvedligeholdelse, såfremt du ikke deltager i de obligatoriske vedligeholdelsesdage vil du få tilsendt en ekstraregning på 1.500 kr. Vedligeholdelsesdagene vil ligge henover hele sæsonen fra start til slut og de vil blive meldt ud løbende. 

Tilmelding her (kræver login)

Vi ses!
Kapsejladsskolen, K.A.S.