Introduktionskursus til K.A.S. sejlerskole

Kurset henvender sig til nye elever, der planlægger at starte på sejlerskolen.

Kurset løber over 8 uger i februar og marts med undervisning torsdag aften kl. 19-21. Første undervisningsaften i 2018 er 25. januar og det slutter 22. marts. Der er ingen undervisning i uge 7.

Sejlerskolens kurser er forbeholdt medlemmer af K.A.S. Du kan dog godt tilmelde dig, inden du er blevet medlem. Er du endnu ikke medlem, kan du ansøge om medlemskab her.

Beskrivelse af kurset: På introduktionskurset giver vi dig et ekstra pust i sejlene, så du kommer godt i gang på sejlerskolen. På kurset vil et udvalg af sejlerskolens lærere og elever fortælle om forskellige områder af sejleruddannelsen og klublivet i K.A.S.

Du bliver introduceret til:

- Meteorologi
- Navigation
- Sejlteori
- Klubben
- Og meget mere...

Udover de teoretiske oplæg bruger vi hver gang tid på at øve knob. Ligeledes bliver der tid til at få en snak om erfaringer og forventninger med de forskellige lærere og dine fremtidige sejlerkammerater. Vi tager også en tur til bådpladsen og ser på skolebådene i deres vinterhi. Kurset afsluttes festligt med en hyggelig aften og en bid brød. Kursusgebyr: Kr. 300,00. Hvis du vil vide mere om Introduktionskurset eller sejlerskolen i øvrigt, er du velkommen til at kontakte skoleudvalget på mail.