26-28 August: Høst træf og Børneweekendtur 2022

Sensommeren er over os og det er tid til årets høst træf d. 26.-28. August.

Vi inviterer igen i år alle medlemmer med på tur, dette år til Kyrkbäcken på Hven.

Program

Fredag vil der være natsejlads for sejlerskolen, mens der arrangeres rødvinstræf i Vedbæk samme aften for private bådejere. Vi mødes ved bænkene på den sydlige mole kl. 20:00.

Lørdag konkurreres der om Puks mindepokal, inden ankomst til Kyrkbäcken, såfremt der er tilslutning til det.

Lørdag aften tændes der op i grillen og inviteres til fælles velkomstdrink for alle deltagere kl 18.00.

Vi har reserveret teltet på havnen i Kyrkbäcken til lørdag aften. Mad og drikkevarer medbringer man selv. Vil man grille må man meget gerne selv medbringe grill og kul, så vi er sikre på der er nok. Man kan evt benytte de faste grill på græsplænen ved teltet.

Børneweekendtur

Tag ungerne med på høsttræffet når vi fusionerer høsttræffet med børneweekendturen

Vi inviterer alle med børn til at komme med på høsttræffet. Vi mødes lørdag klokken 10:00 og sejler mod Hven. På vej dertil vil der måske komme sørøvere og når vi kommer frem til Kyrkbacken vil der være skattejagt og andre sjove aktiviteter.

Vi spiser sammen med alle vores klubkammerater i teltet på havnen, hvor vi vil sørge for at der er grillpølser og brød til alle børnene.

Tilmelding sker på hjemmesiden sammen med høsttræffet og tilmeldingen åbner den 1. August.

Tilmelding

For at vi har et overblik over hvem og hvormange der kommer må man meget gerne udfylde tilmeldingsformularen for weekendture.

Private både og både med børn: Som bådønske vælges "Privat båd" og i dato vælges "Høst Træf (26. - 28. August)." Derefter angives antal børn og voksne. Dette så vi kan indkøbe rødvin/snacks og velkomstdrink samt planlægge bedst muligt.
For skolesejlads vælges blot bådønske og dato.

Kontaktpersoner:
Skolesejlads: Jacob Hermann Olesen: 51 55 94 56
Private båd/Rødvinstræf: Søren Møller Hansen: 22 34 49 54
Børneweekendtur: Charlotte Andersen: 21 93 13 13

Vi glæder os til at se en masse af jer, både bådejere, elever, lærere, børn, voksne og andre godtfolk, til en fantastisk fælles weekend.