KJØBENHAVNS AMATØR-SEJLKLUB

I K.A.S. er vi rigtig mange forskellige mennesker i alle aldre, og vi er bundet sammen af én ting: Vi elsker at sejle

Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub (K.A.S.) er en af de ældste og største sejlklubber i København. Vi sørger for at der altid er en masse muligheder for at komme ud at sejle. Der er skolesejlads hver aften, klubbens weekendture, sommertogter, kapsejladser og mange private hyggeture i klubbens både. Fælles for arrangementerne er at der deltager såvel garvede sejlere som spritnye medlemmer, der kun lige er gået i gang med at lære at sejle.

to gaffelriggere

To af klubbens gaffelriggere har sat alle sejl.

K.A.S.s sejlerskole
er et godt sted at lære at sejle for unge og gamle. Skoleforløbet tager 2 år og indeholder både teoretisk undervisning og mange timer på vandet. Den praktiske undervisning foregår i klubbens gaffelriggere. Når du har bestået skoleforløbet får du både Søfartsstyrelsens duelighedsbevis og K.A.S.’s førerprøve. Herefter kan kan du fortsætte i klubbens sejlerskole med udvidet undervisning i gaffelriggerne eller følge kapsejladsundervisning i spækhuggere. Har du allerede et duelighedsbevis og sejladserfaring, kan du deltage i kapsejladsundervisningen.

K.A.S. er en forening der bliver drevet af frivilligt arbejde – det betyder at det er sejlerskolens elever, som har ansvaret for det hyggelige arbejde med vedligeholdelse af bådene, og at alle i klubben kan være med til at sætte fester, sejlture og andre projekter i søen.

Vi er en klub som giver mange muligheder for at få en sjov oplevelse og som giver adgang til et stort netværk af sejlervenner (som f.eks. kan gaste hvis du har, eller vil have din egen båd). Medlemmer med klubbens førerbevis kan leje klubbens egne fartøjer billigt til private ture, når bådene ikke bruges til undervisning.

Klubben ligger i Svanemøllehavnen, som er en god, sikker og billig havn at have sin egen båd liggende i.

Hvis du har en jolle eller en båd på trailer har vi også gode faciliteter til dette.