SÆT PRÆG PÅ DIN KLUB

Mens vi prøver at suge det allersidste ud af sommeren - nærmer den mørke tid med hastige skridt.... Og til en mørkere tid skal der KLUBLIV til, så vi stadig kan mødes og fortælle røverhistorier fra den forgangne sommer, høre foredrag der gør os klogere eller måske bliver bedre til noget.
 
I KAS KLUBLIV er der højt til loftet og der findes (næsten) ikke nogen dårlige ideer. Det er også vores vigtigt at vi er sammen om at arrangere og finde på - og det er faktisk her at du som medlem har en aktie!
For hvis du nu hører dig selv sige 'jeg ville ønske at nogen kunne lære mig at sy i sejl' så er det faktisk bare at komme igang med at lave et sjovt kursus, eller måske du tænker 'bare Troels Kløvedal kunne komme og fortælle' (det kan vi nok ikke klare, men sammen kan vi måske finde på en anden) eller måske du bare går og sukker efter en hyggelig fredagsbar eller en julefrokost. Faktisk er det næsten kun fantasien der sætter grænser.
 
Men DU er din klub og DU er med til at skabe det Klubliv vi skal have... DERFOR hører vi gerne fra dig som vil planlægge et event eller et kursus.
 
Så hvad drømmer du om af tilbud i DIN klub?
 
PS. vi hjælper dig naturligvis igang og du står ikke alene, men det er dit event og du er tovholder!