Leje af Jomsborg eller Restauranten

I KAS har medlemmer mulighed for at leje Jomsborg eller Restauranten såfremt der ikke planlagt klubrelaterede arrangementer. Ligeledes er det besluttet at der altid skal være et alternativ til klubbens medlemmer, derfor er det kun muligt at leje enten Jomsborg eller restauranten på en given dag.  

  • Leje af restauranten koster 6.000 kr.  
  • Leje af Jomsborg koster 3.000 kr.

Lejer man restauranten vil man kunne have adgang til køkkenet, såfremt der ikke er klubarrangement i restauranten, vil det også være muligt at booke køkkenet, hvis man lejer Jomsborg. 

Arrangementer som er klubrelateret vil have fortrinsret for private arrangementer og det vil således ikke være muligt at få bekræftet sin booking i mere end 6 måneder ud i fremtiden.

Hvis du ønsker at booke lokalet er det en stor hjælp hvis du starter med at tjekke kalenderen. Herefter kan du skrive en mail til lokaler@kas.dk med din booking. Bookinger vil blive behandlet løbende.

Skal du bruge køkkenet og opvaskemaskinen, eller har du andre spørgsmål, kan disse rettes til kontoret, som vil besvare dem, det er også på dette også i kontortiden man kan få en rundvisning. 

I emnefeltet bedes du skrive dit medlemsnummer og datoen for booking. 

Klubhusreglement 2022.pdf

Tillæg som gælder ved leje af restauranten:

Tillæg til Klubhusreglement 08.09.23.pdf

Restaurant-opsætning.pdf