Sejlerskole

Her kan du se de muligheder K.A.S. sejlerskole tilbyder, og hvordan du tilmelder dig.

K.A.S. sejlerskole tilbyder en toårig sejleruddannelse, hvor du gennemgår både en teoretisk og en praktisk uddannelse.

Der studeres sømærker og søkort.

Den praktiske uddannelse foregår i klubbens gaffelriggere og deles over to sæsoner, første sæson (A-hold) hvor du lærer alt det grundlæggende som giver dig indsigt i sejlads, personlig sikkerhed og sømandskab.

Anden sæson (B-hold) indøves det der er nødvendigt for sikker sejlads for sejl.

Den teoretiske uddannelse, som foregår fra oktober til april, er navigation, søvejsregler og tovværkskursus. Dertil er der kursus i klargøring og vedligeholdelse af klubbens både.

Efter 2 år og ovenstående uddannelse er gennemført kan du gå til K.A.S. førerprøve, som udover at erhverve Søfartsstyrelsens duelighedsbevis (Det blå Kort) giver klubbens sejlercertifikat. Det betyder, at du kan leje klubbens både og sejle ud på egen hånd.

Efter gennemført føreruddannelse, har du mulighed for at fortsætte undervisning i gaffelrigger eller klubbens spækhuggere/J80ere på rutinehold (R/S-hold).

Har du lyst til at efterudvikle dine sejlerkundskaber med højt tempo, tætte sejladser samt blive skarp på taktik og trim, så er kapsejlads i K.A.S. Racing måske noget for dig. 

I løbet af sæsonen er der weekendture og sommertur, som man som elev med fordel kan deltage i og få endnu mere sejlerfaring og natsejladser.

Anbefalet skoleforløb
    Anbefalet skoleforløb
 

Se beskrivelsen af "Sommerskolen - Kursus i praktisk sejlads", og om "Vinterskolen - Navigation & Søvejsregler, Tovværk & Sømandskab m.fl.".

Som ny elev på sejlerskolen anbefaler vi, at du deltager på Introduktionskursus til sejlerskolen, der starter i februar og over 8 aftener får du indsigt i den sejleruddannelse K.A.S. tilbyder, men først og fremmest lærer du de andre nye sejlerskoleelever at kende. For at deltage på sejlerskolen kræver det et medlemskab af K.A.S.

TILMELDING til sejlerskolens kurser sker via internettet se undermenuen Tilmelding hvor de aktuelle kurser er opført.

Priserne finder du i klubbens prisliste nedenfor.

Sejlerskolen har fire Gaffelriggere og tre Spækhuggere, som du kan se her.

Du kan finde mere information i Sejlerskole Brochuren nedenfor.

Har du spørgsmål om K.A.S. sejlerskole er du velkommen til at kontakte skoleudvalget på mail.

Priserne for sejlerskolens tilbud fremgår af klubbens prisliste

Du kan hente Sejlerskole Brochuren her