Aktiviteter

Aktivitetsudvalget i K.A.S.

... byder på mange sjove sociale arrangementer af forskellig art. De forskellige arrangementer, vi holder i løbet af året er:

Foredrag/ klubaftener: forskellige oplægsholdere kommer og fortæller ex. om deres langtursejlads, K.A.S' historie og nogle aftener er der blevet vist sejladsrelaterede film.

Klubbens fødselsdag: som er den 13. marts bliver fejret ved en hyggelig reception i Jomsborg med lidt lækkert mad og drikke. 

Standerhejsning: Vi starter denne hyggelige dag i slutningen af april eller begyndelsen af maj med morgenmad i Jomsborg for derefter at sejle til en destination, hvor vi spiser vores medbragte mad. Herefter går turen hjem til Svanemøllehavnen igen. I 2017 gik turen til Middelgrundsfortet i det skønneste solskinsvejr.

K.A.S. træf: Ligger i juni og turen starter fredag aften med rødvinstræf i en fremmed havn. Dagen efter - om lørdagen - sejler man til en ny havn og her støder klubbådene til efter en natsejlads. Vi spiser middag i en restaurant, hvor vi har hyret et band til at komme at spille god musik for os med rig mulighed for at danse.

Høsttræf: Turen starter fredag aften. Vi sejler kapsejlads om Puks mindepokal med start lørdag formiddag fra fremmed havn, og om aftenen griller man egen medbragte mad i en ny havn. Og så er der præmieoverrækkelse med fine præmier og mere hygge.

Standernedhaling: Vi mødes til skippermøde om formiddagen og sejler herefter til en destination, hvor vi nyder medbragt kaffe og kage. Om aftenen bliver standeren taget ned, og kanonen bliver fyret af. Efterfølgende er der velkomtdrinks og middag. Senere toner fra DJ med rig mulighed for at danse.

Samarbejde på tværs af klubben - er ikke et arrangement som sådan, men en formidling mellem bådejere/ ikke-bådejere. Det er et koncept, hvor vi forsøger at samle medlemmers interesser og skaber et rum, så man kan komme hinanden mere ved og gøre brug af hinandens ressourcer. Det handler blandt andet om bådklargøring, sejlads og tema aftener om diverse emner, som medlemmer har vist interesse for.

Grill aftener: Der er 3 grill aftener i løbet af sommerperioden. Vi mødes på havnens grillplads foran havnekontoret - dog spiser man i Jomsborg den sidste grill aften, som er i oktober. Grillen tændes, og vi serverer en lækker salat. Man skal medbringe egen mad og drikke samt eget service. 

Tid, sted og nærmere info om arrangementerne annonceres i kalenderen, i BARKASSEN og under sidste nyt.

 

Nyhedsmail

Vi udsender nyhedsmail/nyhedsbrev ca. 4 gange om året. Vi sender til alle, der er medlem af K.A.S. på udsendingsdagen. Hvis du ikke ønsker nyhedsbrevet, kan du melde det fra nederst i mailen første gang du modtager dette (eller skrive til aktivitet@kas.dk). 

Tidligere nyhedsmails findes nederst på denne side. 

 

Vi glæder os til at se jer :-)

Aktivitetsudvalget

Liv Skovholm