Kommende aktiviteter

Aktivitetsudvalget i K.A.S.
... byder på mange sjove sociale arrangementer af forskellig art i løbet af året

KALENDER

Høsttræf: 28-30 august 2020
Turen starter fredag aften med vinstræf til Sletten Havn. Vi sejler kapsejlads om Puks mindepokal rundt om Hven med start lørdag formiddag og tilbage til Sletten Havn. Om aftenen spiser vi i Kabyssen i Sletten Havn. Der er også præmieoverrækkelse med fine præmier og mere hygge.

Grill-frokost efter føreprøven: 3. oktober 2020
Vi er klar med grill og en lækker salad kl. 14. Man kommer selv med hvad man skal grille.

Standernedhaling: 10. oktober 2020
Vi mødes til skippermøde om formiddagen og sejler herefter til en destination, hvor vi nyder medbragt kaffe og kage. Om aftenen bliver standeren taget ned, og kanonen bliver fyret af. Efterfølgende er der velkomtdrinks og middag.

Ud over det, holder vi forkellige klub- og grillaftener:

Klubaftener/Foredrag : 3 aftener i løbet af vinterperioden.
Forskellige oplægsholdere kommer og fortæller ex. om deres langtursejlads, K.A.S' historie og nogle aftener er der blevet vist sejladsrelaterede film.

Grill aftener: Der er 3 grill aftener i løbet af sommerperioden.
Vi mødes på havnens grillplads foran havnekontoret - dog spiser man i Jomsborg den sidste grill aften, som er i oktober. Grillen tændes, og vi serverer en lækker salat. Man skal medbringe egen mad og drikke samt eget service. 

 

Samarbejde på tværs af klubben - er ikke et arrangement som sådan, men en formidling mellem bådejere/ ikke-bådejere. Det er et koncept, hvor vi forsøger at samle medlemmers interesser og skaber et rum, så man kan komme hinanden mere ved og gøre brug af hinandens ressourcer. Det handler blandt andet om bådklargøring, sejlads og tema aftener om diverse emner, som medlemmer har vist interesse for.

Tid, sted og nærmere info om arrangementerne annonceres i kalenderen, i BARKASSEN og under sidste nyt.

Vi glæder os til at se jer :-)

Delphine Piault
Formand for Aktivitetsudvalget