Aktiviteter

Aktivitetsudvalget i K.A.S.
... byder på mange sjove sociale arrangementer af forskellig art i løbet af året

KALENDER

Kom og se filmen "Martha" (klubaftener) 27. november 2019
Tilmeld dig her (Gratis)

Nytårstur: Besøg Søfart museum i Helsingør:  11 januar 2020
Tilmelding åbner snart

Skolefest: 25. januar 2020
Vi hygger os med en god buffet (185 kr/pers) før vi danser
Tilmelding åbner snart

"Kom og bliv klædt på til dit bådkøb" (foredrag)29. januar 2020
Tilmelding åbner snart (Gratis)

Klubbens fødselsdag: 13. marts 2020
bliver fejret ved en hyggelig reception i Jomsborg med lidt lækkert mad og drikke. 

Standerhejsning: 3. maj 2020
Vi starter denne hyggelige dag i slutningen af april eller begyndelsen af maj med morgenmad i Jomsborg for derefter at sejle til en destination, hvor vi spiser vores medbragte mad. Herefter går turen hjem til Svanemøllehavnen igen. I 2017 gik turen til Middelgrundsfortet i det skønneste solskinsvejr.

K.A.S. træf : 6-7 juni 2020
Ligger i juni og turen starter fredag aften med rødvinstræf i en fremmed havn. Dagen efter - om lørdagen - sejler man til en ny havn og her støder klubbådene til efter en natsejlads. Vi spiser middag i en restaurant, hvor vi har hyret et band til at komme at spille god musik for os med rig mulighed for at danse.

Høsttræf: 29-30 august 2020
Turen starter fredag aften. Vi sejler kapsejlads om Puks mindepokal med start lørdag formiddag fra fremmed havn, og om aftenen griller man egen medbragte mad i en ny havn. Og så er der præmieoverrækkelse med fine præmier og mere hygge.

Standernedhaling: 10. oktober 2020
Vi mødes til skippermøde om formiddagen og sejler herefter til en destination, hvor vi nyder medbragt kaffe og kage. Om aftenen bliver standeren taget ned, og kanonen bliver fyret af. Efterfølgende er der velkomtdrinks og middag. Senere toner fra DJ med rig mulighed for at danse.

 

Ud over det, holder vi forkellige klub- og grillaftener:

Klubaftener/Foredrag : 3 aftener i løbet af vinterperioden.
Forskellige oplægsholdere kommer og fortæller ex. om deres langtursejlads, K.A.S' historie og nogle aftener er der blevet vist sejladsrelaterede film.

Grill aftener: Der er 3 grill aftener i løbet af sommerperioden.
Vi mødes på havnens grillplads foran havnekontoret - dog spiser man i Jomsborg den sidste grill aften, som er i oktober. Grillen tændes, og vi serverer en lækker salat. Man skal medbringe egen mad og drikke samt eget service. 

 

Samarbejde på tværs af klubben - er ikke et arrangement som sådan, men en formidling mellem bådejere/ ikke-bådejere. Det er et koncept, hvor vi forsøger at samle medlemmers interesser og skaber et rum, så man kan komme hinanden mere ved og gøre brug af hinandens ressourcer. Det handler blandt andet om bådklargøring, sejlads og tema aftener om diverse emner, som medlemmer har vist interesse for.

Tid, sted og nærmere info om arrangementerne annonceres i kalenderen, i BARKASSEN og under sidste nyt.

Vi glæder os til at se jer :-)

Delphine Piault
Formand for Aktivitetsudvalget