Kommende aktiviteter

Aktivitetsudvalget i K.A.S. byder på mange sjove sociale arrangementer af forskellig art i løbet af året.

Øresund på langs
Af Skoleudvalget 

Kan man sejle kapsejlads i en gaffelrigger? Svaret er ja, og du kan være med, hvis du melder dig til Øresund på Langs i weekenden den 7.-8. august. Øresund på Langs er Danmarks største kapsejlads for træbyggede sejlførende fartøjer, og skolebådene deltager igen i år. Starten går lidt nord for Svanemøllen om morgenen lørdag d. 7. august med mållinje i Helsingør, hvor der om aftenen er festmiddag og præmieoverrækkelse i de gamle værftshaller. Om søndagen er der morgenmad i Helsingør og gratis adgang til M/S Museet for søfart, inden der sejles tilbage til Svanemøllen. 

Alle medlemmer af K.A.S. kan deltage. Uanset om du er ny elev på et A-hold eller har haft dit førerbevis i evigheder, så er du velkommen til at tage med.Skoleudvalget sørger for, at besætningerne bliver sammensat, så der er tilstrækkelig erfaring på hver båd.  

Tilmelding sker ved at skrive sig på tilmeldingslisten i protokolrummet eller ved at sende en mail til mads-r-joergensen@hotmail.com. I mailen skal du angive dit medlemsnummer samt din erfaring (A-hold/B-hold/fører) og om du vil være skipper, hvis du har førerbevis. 

Det koster 100 kr. at deltage i turen, der opkræves sammen med dit kontingent. Derudover deles besætningerne på de enkelte både om tilmeldingsgebyret til kapsejladsen på 100 kr., der også dækker havnepenge i Helsingør. Madbilletter til festmiddagen lørdag aften skal du selv købe. De sælges Øresund på Langs hjemmeside til og med den 28. juli.

 


Aktivitetsudvalget står for flere arrangement helt år rundt som er:

- Nytårstur (januar)
- Foredrag (februar)
- Klubbens fødselsdag (13. marts)
- Klubaften "fra fører til skipper" (april)
- Standerhejsing (maj)
- K.A.S.-træf (sejltur)
- Høsttræf (sejltur)
- Grill efterføreprøven (oktober)
- Standernedhaling (oktober)
- Klubaften (november)

Tid, sted og nærmere info om arrangementerne annonceres i kalenderen, på Facebook gruppe (under Event) og i BARKASSEN.
Tilmelding til arrangement sker altid på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se jer :-)

Aktivitetsudvalget