Bådvedligehold af klubbåde

For at kunne opretholde masser af spændende sejladstilbud til klubbens medlemmer, skal klubbens både holdes i stand af dem der bruger dem. Hvad end det skolesejlads, kapsejlads eller tursejlads, er vi alle nødt til at give en hånd for at holde bådene i tip top stand. 

Vedligeholdelsplan

Klubbens både benyttes i forskellige perioder, afhængigt af hvilke udvalg der benytter dem.

Gaffelriggerne der benyttes af sejlerskolen, benyttes fra start Maj til midt Oktober. Der vil blive afholdt arbejdsweekender i Oktober, November, Marts & April. Vedligeholdelsesforpligtelse for gaffelriggere her.

J70 og J80 benyttes af KAS RACING (J80 benyttes også af sejlerskolen) som har både sommer og vintertræning. For at få vedligeholdt bådene, vil der blive afholdt arbejdsweekender imens sommer- og vintersæsonerne er i gang. I kan læse mere om Vedligeholdsforpligtigelse for J/70 og J/80

 

Uheldet er ude

Skulle det ske at et spil knækker eller en skrue på riggen er faldet af, er det dig og dit holds ansvar at reparere båden efter bedste evne. Skulle der mangle komponenter bør i selv købe ind (læs Småindkøb til bådende). I skal ligeledes notere hvad der er blevet repareret i havariprotokollen, så næste hold er opmærksom på reparationer. Større indkøb kan foregå via klubbens indkøbsaftaler (kræver login).

Skulle det ske at du/i ikke selv kan fixe det, skal i kontakte bådchefen for den givne båd via vore Kontakt liste (kræver login).

Er der skader på sejl, bedes i læse mere om dette under Sejlreparation.

KAS Racing har udgivet en forretningsorden for J70 og J80 med skades rapport - læs mere her.

 

Kollision - hvad nu?

Har du og dit hold været involveret i en kollision med en anden båd eller i haft en uheldig indsejling der har givet skader på båden? Ro på. Husk først og fremmest at vi er her for at lære og at ting som dette kan ske for selv den bedste.  I kan læse mere om hvad i skal gøre her.

 

Kommende sider (endnu ikke udgivet)

  • Skade og forsikringssager
  • Større indkøb - hvordan?
  • Løbende opgaver (e.g. indkøb af benzin til RIB)
  • Oversigt over relevante facebook grupper og messenger grupper

 

Drømmer du om at prøve rollen som bådchef eller kunne du godt tænke dig at lære endnu mere om at vedligeholde både? Tøv ikke med at skrive. Hvad end det er træbåde eller glasfiberbåde, har vi noget for dig. 

Mvh. den fartøjsansvarlige

Ulf.Toke@kas.dk