Lær at sy i sejldug

Lær at sy i sejldug – og kom hjem med årets første julegaver KAS udbyder sy-kursus over tre undervisningsgange. Du lærer at betjene symaskinerne, kunne reparere sejl og laver samtidig ting, som du kan tage med hjem og evt. give som julegaver.

Kurset er tirsdag d. 30. nov, 7 dec og 14 dec kl 17:30-20 i KAS 

Første gang gennemgår vi symaskinerne og I lærer om maskinernes opbygning og egenskaber. Maskinerne bliver demonstreret og I får lov til at blive fortrolige med dem ’hands on’, så I kan tråde dem osv. Det er også her, I beslutter hvad I vil sy næste gang og finder skabelon (en mulepose, toilettaske eller andet). Der vil være skabeloner til inspiration. Anden og tredje gang skal I finde sejldug (vi har nogle gamle sejl til formålet), klippe og sy jeres kreationer.

I får desuden et hurtigt indblik i, hvordan man reparerer mindre skader på genakkere/spilere. Er vi så (u)heldige, at nogle af vores sejl har huller, får I selvfølgelig lov til, at reparere disse. Alle tre dage serveres der gløgg og småkager. Prisen som dækker materialer og gløgg er 200 kr. 

Tilmeld dig her!