Introduktionskursus til K.A.S. sejlerskole

Kurset henvender sig til nye elever, der planlægger at starte på sejlerskolen.

Kurset løber over 8 uger i februar og marts med undervisning torsdag aften kl. 19-21. Tilmeldingen til kurset åbner i november med tilmeldingsfrist 10. december.

Sejlerskolens kurser er forbeholdt medlemmer af K.A.S. Er du endnu ikke medlem, kan du ansøge om medlemskab her.

Du kan dog godt tilmelde dig, inden du er blevet medlem, men du skal være opmærksom på, at hvis kurset er overtegnet ved tilmeldingsfristen, så tildeles pladserne efter medlemsanciennitet.

Beskrivelse af kurset: På introduktionskurset giver vi dig et ekstra pust i sejlene, så du kommer godt i gang på sejlerskolen. På kurset vil et udvalg af sejlerskolens lærere og elever fortælle om forskellige områder af sejleruddannelsen og klublivet i K.A.S.

Du bliver introduceret til:

- Meteorologi
- Navigation
- Sejlteori
- Klubben
- Og meget mere...

Udover de teoretiske oplæg bruger vi hver gang tid på at øve knob. Ligeledes bliver der tid til at få en snak om erfaringer og forventninger med forskellige lærere og dine fremtidige sejlerkammerater. Vi tager også en tur til bådpladsen og ser på skolebådene i deres vinterhi. Kurset afsluttes festligt med en hyggelig aften og en bid brød. Kursusgebyr: Kr. 350,00. Hvis du vil vide mere om Introduktionskurset eller sejlerskolen i øvrigt, er du velkommen til at kontakte skoleudvalget på mail.