Introduktionskursus til K.A.S. sejlerskole

Kurset henvender sig til nye elever, der planlægger at starte på sejlerskolen.

Kurset løber over 8 uger i februar og marts med undervisning onsdag aften kl. 19-21. Tilmeldingen til kurset åbner i november med tilmeldingsfrist 10. december.

Sejlerskolens kurser er forbeholdt medlemmer af K.A.S. Er du endnu ikke medlem, kan du angive i tilmeldingen, at du vil være medlem, hvis du får plads på kurset.

Beskrivelse af kurset: På introduktionskurset giver vi dig et ekstra pust i sejlene, så du kommer godt i gang på sejlerskolen. På kurset vil et udvalg af sejlerskolens lærere og elever fortælle om forskellige områder af sejleruddannelsen og klublivet i K.A.S.

Du bliver introduceret til:

- Meteorologi
- Navigation
- Sejlteori
- Klubben
- Og meget mere...

Udover de teoretiske oplæg bruger vi hver gang tid på at øve knob. Ligeledes bliver der tid til at få en snak om erfaringer og forventninger med forskellige lærere og dine fremtidige sejlerkammerater. Vi tager også en tur til bådpladsen og ser på skolebådene i deres vinterhi. Kurset afsluttes festligt med en hyggelig aften og en bid brød. Kursusgebyr: Kr. 375,00. Hvis du vil vide mere om Introduktionskurset eller sejlerskolen i øvrigt, er du velkommen til at kontakte skoleudvalget på mail.