K.A.S. Forårstræf 2024: 7.-9. Juni

I år går K.A.S. Træf til Sundby. Klemt inde mellem haveforeninger, etageejendomme og Amager Strandpark på kanten af storbyen, ligger den lille havn Sundby Sejlforening, som et lille åndehul. Vi har reserveret en del af Restaurant Sundby Sejl og lavet aftale om selskabbuffet.

Program

Fredag d. 7. juni:

  • Private både: Vi mødes kl 21.00 i Dragør, nærmere bestemt ved bænkene i lystbådehavnen. Se luftfoto længere nede. Vi satser på tørvejr.
  • Skolebådene: Efter skolesejlads pakkes bådene og drager på natsejlads. Skolebådene sejler enten til Dragør eller Sundby. Det skal dog bemærkes at indsejling til Sundby er smal og derfor kan være en udfordring i visse vindretninger.


Lørdag d. 8. juni:

  • Private både: Vi mødes kl 10.00 til et kort skippermøde og sejler derefter mod Sundby i eget tempo.
  • Skolebådene: Sover enten ud efter natsejladsen i Sundby, hvis de er sejlet der til. Er de sejlet til Dragør mødes vi til skippermødet. Her aftales det også hvorvidt nogle af skolebådene skal have et slæb af de private både i det smalle løb til Sundby.
  • Om eftemiddagen mødes vi kl. 17:00 til sjov og leg. Se markering på luftfoto nedenfor. Derefter indfinder vi i restauranten kl 18:30 til velkomstdrink.


Søndag d. 9. juni:

  • Vi mødes kl 10.00 og sikre, at vi efterlader alt i fin stand.
  • Man sejler hjem når man har lyst.


Menu

Restaurant Sundby Sejl byder på deres selskabsbuffet til os for 335 kr/person. Se menuen på tilmeldingsformularen fra restauranten nedenfor

Er der særlige ønsker kan det nok også klares. Skriv det som kommentar på K.A.S. tilmeldingsformularen, så bringer vi det videre til restauranten.

Sejler med man på skolebåd og kun har tilmeldt sig via opslaget i protokolrummet, skal man også tilmelde sig buffetten via restaurantens formular.

Køkkenet vil gerne vide omtrent hvor meget de skal lave nogle dage i forvejen, så sidste frist for tilmelding er torsdag. 6. juni.

Der betales enkeltvis via restaurantens formular.


Tilmelding

BEMÆRK: Der er TO tilmeldingsformularer! Begge skal udfyldes.


Kontakt

Skolebådene: Sidsel Bie / Skoleudvalget (skole@kas.dk)

Private både og arrangementer i Dragør og Sundby: Jacqueline Acda (jacquelineacda@gmail.com) og Jørgen Sølling (jnsolling@gmail.com)


Mødested i Dragør lysbådehavn

Mødested i Sundby: