Deltag i kapsejladstræning med din egen båd

BYB … eller BRING YOUR BOAT betyder at du kan deltage på KAS Racing og samtidig bruge din egen båd. Det giver faktisk en hel masse fordele og du vil lære alle tips og tricks i din båd, med eget udstyr og egen besætning. 

 

Jeres besætning vil deltage på KAS Racing på samme betingelser som alle andre kursusdeltager med deltagelse i skippermøder, træning på vandet, stævne-coaching, fysisk træning og teorioplæg. 

Der er begrænsede pladser og det er med forbehold for at vi muligvis kan være nødt til at aflyse den første del af sæsonen såfremt forsamlingsloftet ikke hæves inden sæsonstart. MEN vi vil opfordre dig til at få en plads nu, da der uanset vil være begrænsede pladser. 

 

Hvornår kan du sejle?
Mandag: WOW-sejlads - har du en pige besætning og vil du gerne have træning sammen med andre pigebesætninger så er der muligheden her. WOW er hovedsageligt i J70, J80 og CB66

 

Torsdag: Begynder kapsejlads. Har du lige købt en båd eller er du endelig kommet i gang med kapsejlads i din båd så kom og vær med sammen med vores begynderhold. 

 

BYB tilbyder træning til sejlere i J70, J80, CB66 og i de mere klassiske bådtyper som Spækhugger, X79 og folkebåd. 

 
Pris: 4.995,- kr.

 

Tilmeld dig og din båd BYB!

 

Sejler du en helt anden bådtype og kunne du godt tænke dig at dig og din besætning fik noget ekstra træning med en kompetent træner om bord er du altid velkommen til at kontakte Charlotte (kapsejladschef(@)kas.dk.