Danmarks Sjoveste Træneruddannelse

KAP-Skolen i Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub er i en rivende udvikling, så for at følge med efterspørgslen og klubbens visioner har vi valgt at søsætte en træneruddannelse i foråret 2021.

Man vil som ny og nuværende træner i klubben blive tilbudt et intensivt train-thetrainer-forløb, der løber gennem hele 2021, hvor man undervises af nogle af de bedste instruktører inden for sporten. Eleverne er voksne kølbådssejlere, og niveauet spænder fra helt nye kapsejlere og til sejlere der ønsker at blande sig i toppen af international kapsejlads … så der er noget for enhver smag.

HVEM ER DU

For at blive en del af vores træneruddannelse har vi følgende krav:

  • Du har speedbådskørekort eller duelighedsbevis
  • Du har dokumenteret kapsejladserfaring og kan formidle denne viden
  • Du må meget gerne have sejlet jolle og sportsbåd

HOLD

Der vil være mulighed for, at træne følgende sejlere: J70 (WOW), J70 Liga (1. Div), J70 (GP / EM), J70 (NewBie), Spækhugger (Rutineret), Spækhugger (DM Teams), Spækhugger (NewBie).

INDHOLD AF KAS COACH STRATEGI, TAKTIK OG TRÆNING PÅ VANDET

Pro-sejler og tidligere Americas Cup rorsmand Jesper Radich er cheftræner i klubben og vil være undervisningsleder. Jesper har speciale i strategi, taktik og teambuilding og vil stå for træningen på vandet. TRÆNINGSPLANLÆGNING Forhenværende ungdomslandstræner Chris Nørgaard vil undervise i træningsplanlægning og undervisningsformer, således din træning vil formidles på let forståelig og professionel vis. FYSISKTRÆNING OG KOSTVEJLEDNING DS-Centerleder Marie Louise Svendsen vil står for introduktion til fysiske træningsøvelser samt undervisning i kostplanlægning for kapsejlere.

  • TRIM OG SEJLPRODUKTION -Man vil i forløbet få tilbudt praktikdage hos North Sails i Herlev. Her vil der være undervisning i design af sejl og grunding indføring i tips og trim.
  • METEOROLOGI - Der vil i forløbet også være kursus i meteorologi, hvor DMI-meteorolog Mille Brandt Jensen vil undervise i den mikro-meteorologi, der benyttes til kapsejlads.
  • REGELKURSUS - Der vil i forløbet blive undervist i de nye kapsejladsregler ved international jury og dommer Line Juhl.
  • KURSUS HOS DANSK SEJLUNION - Findes der relevante kursustilbud hos Dansk Sejlunion implementeres dette også i forløbet

HVORDAN

Send dit sejler-CV til Kapsejladschef Charlotte Andersen på kapsejladschef(@)kas.dk senest 1. marts 2021. Kurset starter efter påske.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG