Nyt fra Kapsejladsudvalget

Vi kender det alle sammen - trangen til at komme på vandet efter en lang vinter... og omsider blev det tid til at komme på vandet igen. At bådene blev i vandet vinteren over til vintertræning, gav mulighed for en tidlig sæsonstart og første sejlaften var derfor allerede 8/4.

Det bliver en god og lang sæson og man må sige at kapskolen er kommet godt fra start med mange tilmeldte, nye lærere og en J70´er mere, så der nu også kan konkurreres disse både imellem.

De første 5-6 gange er gået med boathandling, at afprøve og dernæst finde sin faste plads på båden, lidt om kapregler og starter og så med både ingen vind og temmelig meget vind.

 

Fælles for trænerne er, at de er dygtige og engagerede - de skoler os godt ved planlægning af dagens træning, tips, tricks og konstruktiv kritik på vandet samt debriefing efter sejladserne. Vi bliver presset lidt, på den gode måde, og teamsamarbejdet er i højsædet med en læringskurve der er stejlt opadgående.

Det er fantastiskt!

 

Og der er godt nyt, for det er stadig muligt at melde sig ind i kapskolen og få plads på enten en spækhugger eller J70’er. Man skal blot tilmelde sig på her.

 

 

Denne sæsons stævner:

Stævner for spækhuggerne

15. Juni Amager Cup Lynetten

27.-30. juni Sjælland Rundt Helsingør

16.-18. august Langdistancesejlads København-Århus

22.-24. august DM Århus

20. September Hveen Rundt ved nat København

6. Oktober Stelton Cup Vedbæk

 

Stævner for J70´erne:

24.-26. maj Sejlsportsliga Lynæs

22.-23. Juni Sejlsportsliga KDY

10-11. august Grundig Cup Hellerup

23-25. august Sejlsportsliga Skive

6.-8. September Sejlsportsliga Århus

20. September Hveen Rundt ved nat København

5.-6. Oktober DM Horsens

11-13 oktober Grundig Cup Middelfart