Det Blå Guld

Blå guld sejladsKAS Racing indbyder til BLUE BROTHERS. Det betyder at der nu er et tilbud til klubbens Blå Guld. Det Blå Guld er alle de virkelig dygtige sejlere +60 vi ved stadig er medlem af klubben og som vi rigtig gerne ser på kapsejladsbanerne.

Derfor vil vi invitere jer ud at sejle J70. Vi sørger for en grundig oplæring og træningsforløb. J70 er den mest fremadstormende kølbådsklasse lige nu og der er solgt mere 1600 båden siden 2012 hvor båden blev introduceret. Det er en moderne sportsbåd der er nem at sejle og den surfer let 15-17 knob med den a-symmetriske spiler.

Fredagen før Sejlsportsligastævnerne stiller Ligaen deres 8 J70 både til rådighed, så I kan komme på vandet og sejle kapsejlads. Blue Brothers sejler efter ”Rødvinsreglen” der bygger på gentlemanship og solidaritet i feltet.

Vi indkalder

til et møde og ser på træning, kalender og evt. deltagelse i stævner. Til dette møde vil Henrik Søderlund fra North Sails fortælle lidt om J70, stævner, sejl og trim. Glemte vi at fortælle, at Henrik er +60 … og Danmarksmester i netop J70.

Blåt Guld træner tirsdage fra 10 til 12. Der vil være skippermøde inden udsejling så alle er med på hvad der skal sejles og der vil være en træner med på vandet til at give feedback og sikre at I hele vejen igennem får input til træningen. 

Skal du være med? så tilmeld dig her!