NY DATO IGEN 9/3: Foredrag om glasfiber reparationer, epoxy, lak og maling

OPDATERING 21. Februar 2022:

Thomas har test positiv for corona i morgen, så vi må udsætte foredraget endnu en gang. Ny dato er onsdag d. 9. marts. Konceptet er det samme. Der er sendt mail ud til de tilmeldte.

----------------

OPDATERING 3. Januar 2022:

Det er besluttet at flytte foredraget til onsdag d. 23. Februar 2022. Alle tilmeldte vil modtage en mail, hvortil de kan svare hvis de ikke kan deltage 23/2. Tilmeldingsfrist flyttet til 21/2.

----------------

Onsdag d. 12. januar 2022 kommer Thomas L. Fokdal fra HF Marine og fortæller om blandt andet glasfiber reparationer, reparation af teakdæk, maling og lakering af båd samt osmosebehandling. HF Marine er forhandler af blandt andet West System, Epifanes, Teakdecking System, Kiwigrip m.fl. Vi håber nogen vil gå fra foredraget med lidt mere mod på det næste projekt på båden, men måske ikke af dimensioner som dem på billedet. Har man et særligt emne man kunne tænke sig at høre om, skriv da til Søren Møller Hansen (smh@smh.dk), så vil vi spørge Thomas Fokdal om han kan tage det med.

Vi starter kl 18.00 hvor vi ruller en fiktiv pølsevogn ind i restauranten fyldt med gourmet hotdogs til byg-selv-folket. Dertil følger en kakaomælk.

Selve foredraget er kl. 19:00-21:30.

Maden koster 75 kr/person, foredraget er gratis.

Tilmeld dig her senest den 21. februar!