Tilmelding til kapsejlads sommeren 2022

Kapsejlads 2022

Tilmelding for sommertræning 2022

 

VELKOMMEN Så står foråret for døren og det er snart tid til at tage hul på endnu en sommersæson på vandet.

KAS Racing tilbyder igen i år undervisning for både den rutinerede kapsejler, som arbejder målrettet mod et af sommerens stævner, for dig som har sejladserfaring, men aldrig har prøvet kræfter med kapsejlads, og for den let øvede kapsejler, som ønsker at forsætte sin udvikling fra forrige sæson.

DEN ALLERFØRSTE GANG Den første gang tager vi tingene stille og roligt. Vi mødes omklædte ved klubben kl. 17.30 og får en hurtig guidet tur rundt i klubben, så I ved hvor man kan finde grej, sejlerjournaler, omklædning ol. Vi gennemgår naturligvis også bådene og tilrigning grundigt.

SEJLADS Der tilbydes sejlads alle hverdage, og sejldagene er delt efter ambitioner og niveau. Ved tilmelding er det muligt at ønske at sejle sammen, hvis man er et eksisterende hold / eller sejlerkammerater. Vi forsøger at sammensætte hold ud fra ønsker og niveau, så alle får mest ud af træningen.

TEORI Hen over sæsonen vil vi krydre den almindelige træning med teori-oplæg eller foredrag om alt fra regler til trim og taktik. Datoer og program vil blive delt på mail og via vores sociale medieplatforme.

FYSISK TRÆNING Sejlsport er meget mere end en bom i hovedet og sejltrim. Det kræver, at man er i god form for på den vis at minimere skader, at være i stand til at bevare koncentrationen og ikke mindst holde energien et helt stævne igennem. Derfor fortsætter vi de gode takter, som blev startet op under vintertræningen med fysisk træning.

KAS Racing råder over simple træningsredskaber, og vi træner efter programmer udarbejdet af Dansk Sejlunion.

Når du melder dig til bedes du angive hvilken dag du foretrækker at sejle. Det vil stort set altid være muligt at komme med ud at sejle flere dage om ugen, hvis du ikke kan få træning nok. Dette aftales enten fra gang til gang, men kan også aftales i længere perioder ad gangen. Der kan være hensyn til niveau og andre specifikke ting der gør sig gældende, så man ikke kan komme ud på de ønskede dage, men det oplever vi sjældent. Prisen for at sejle kapsejlads i K.A.S. er 2.000 kr. med det får du deltagelse i stævner og adgang til bådene til træning.

Når du tilmelder dig, skal du også være med til at vedligeholde bådene. Det er obligatorisk at deltage i to dages bådvedligeholdelse, såfremt du ikke deltager i de obligatoriske vedligeholdelsesdage vil du få tilsendt en ekstraregning på 1.500 kr. Vedligeholdelsesdagene vil ligge henover hele sæsonen fra start til slut og de vil blive meldt ud løbende. 

Vælg kun et hold i listen. Mødetid kan ændres i september
Skriv hvis du har særlige ønsker f. eks. til hvem du skal sejle sammen med.
Tilmelding
Vælg kun et hold i listen. Mødetid kan ændres i september
Skriv hvis du har særlige ønsker f. eks. til hvem du skal sejle sammen med.
Skriv hvor mange år du har sejlet og i hvilket omfang det har været kapsejlads