Tilmelding til introduktionskursus og sommerskole 2023

Tilmelding til introduktionskursus og praktisk sejlads sommer 2023

Her kan du melde dig til sejlerskolens introduktionskursus og kurser i praktisk sejlads for sommersæsonen 2023.

Introduktionskurset starter den 1. februar og varer til og med den 29. marts.

Den praktiske sejlads starter d. 1. maj og varer til midten af oktober med fire ugers sommerpause i uge 27-30.

Du skal være medlem af klubben for at kunne deltage på holdene. Hvis du endnu ikke er medlem af sejlklubben, kan du angive i tilmeldingen, at du vil meldes ind, hvis du får plads på kurset.

Tilmeldingsfristen for introduktionskurset er 10. december 2022 

Tilmeldingsfristen for praktisk sejlads er 10. februar 2023.

Du vil modtage en kvittering for din tilmelding på mail. Hvis du ikke har modtaget en kvittering, har skoleudvalget muligvis heller ikke modtaget din tilmelding. Hvis ikke det hjælper at prøve igen, skal du kontakte skoleudvalget på mail.

Bemærk: Efter tilmeldingsfristen d. 10. december/10. februar er din tilmelding bindende. Det er ikke muligt at få refunderet gebyret ved afmelding efter tilmeldingsfristen. Du kan annullere eller ændre din tilmelding ved at sende en mail til skole@kas.dk, hvor du skriver, hvad der skal ændres.

Kontaktoplysninger

Du skal være medlem af klubben for at kunne deltage på sejlerskolens hold.

Hvis du vælger, at du gerne vil meldes ind hvis du får plads på sejlerskolen, vil indmeldelsesgebyr og kontingent fra dags dato blive opkrævet sammen med kursusgebyret.

Hvis du vælger, at du vil være medlem under alle omstændigheder, vil dit medlemskab af K.A.S. gælde fra i dag, og du vil i løbet af kort tid blive opkrævet indmeldelsesgebyr og kontingent.

Som studerende ved en SU-berettiget uddannelse kan du for et år ad gangen få kontingentnedsættelse til det halve.
Der skal indsendes dokumentation i form af kopi af studiekort eller lignende.
Benyt nedenstående til at sende et billede eller en skanning af din dokumentation

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png pdf
Introduktionskursus

Læs mere om Introduktionskurset her.

Praktisk sejlads sommer

Læs mere om de forskellige hold her.

Gebyret er 1.300 kr. for en fast plads og 975 kr. for en suppleant plads.
HelstGerneKan ikke
Mandag *
Tirsdag *
Onsdag *
Torsdag *
Fredag *

Yderligere information

Efter tilmeldingsfristen er din tilmelding bindende. Det er ikke muligt at få refunderet kursusgebyret ved afmelding efter tilmeldingsfristen.

Ikke alle, der tilmelder sig praktisk sejlads, er heldige at få en fast plads. Da der erfaringsmæssigt er afbud og frafald i løbet af sæsonen, bliver der oprettet et antal suppleantpladser svarende til én suppleant per hold. Som suppleant er man garanteret at komme ud at sejle på ens sejlaften, men man kan ikke være sikker på at sejle med det samme hold hver uge. Til gengæld deltager man til reduceret pris. Suppleanter har fortrinsret til at overtage ledige pladser ved afbud eller frafald.

Kort efter tilmeldingsfristen for praktisk sejlads fordeles pladserne og der udarbejdes holdplaner. I tilfælde af overtegning er medlemsanciennitet et vigtigt kriterium ved tildeling af pladser. Efter tilmeldingsfristen tildeles eventuelle ledige pladser efter først-til-mølle-princippet. Senest den 1. april udsendes besked om sejldag samt opkrævning af gebyr.